DNH Research & Wegamed

Samenwerking 

Sinds eind 2016 zijn DNH Research en Wegamed een samenwerking aangegaan. Wegamed heeft software ontwikkeld waarmee alle Wegamed testexpert plus machines geüpgraded kunnen worden. Wanneer men nog niet over een Wegamed testexpert machine beschikt kan dus vanaf heden een dergelijke machine mét daarin de DNH-Testkit 500 geïntegreerd bestellen.  

Wij hebben gezamenlijk een VSD-kaart uitgebracht met daarop de 500 meest gebruikte / verkochte DNH research middelen, de DNH-Testkit 500. De DNH-Testkit 500 is ook in de vorm van testdozen te bestellen. Het is een starterspakket met daarin de meest gebruikte middelen, die men naar gelang kan verder kan uitbreiden. 

Bestellen 

Wanneer u met de Wegamed Testexpert basis / plus machine wilt bestellen of laten upgraden met de DNH VSD-kaart, kijkt u hier voor meer informatie over prijzen en bestelwijze. 

Leren testen met Wegamed testexpert

Voor mensen die graag kennis willen maken met de Wegamed testmethode in combinatie met de DNH-middelen hebben wij onze vernieuwde Ultra Moluculaire Frequentie methodiek cursus. Tijdens de cursus leren de cursisten testen met de DNH-Testkit 500 en de Wegamed testexpert basis. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.