Vragen? Kijk bij 'meest gestelde vragen' of email / bel ons
Vragen? Kijk bij 'meest gestelde vragen' of email / bel ons
Vragen? Kijk bij 'meest gestelde vragen' of email / bel ons
 

DNH Research organiseert op zaterdag 1 juni a.s. een terugkomdag met thema 'Neurologie en Dementie'. Deze dag vindt plaats in het Van der Valk hotel te Houten. De kosten bedragen voor deze HBO geaccrediteerde dag €75,--. U kunt zich opgeven middels het contactformulier, of per email info@dnhresearch.com, of telefonisch 0306775652.

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een testdoosje 'Neurologie'. Bestel hem alvast voor maar €35,--.

Houdt u onze website en onze nieuwsbrief in de gaten voor verdere informatie omtrent de terugkomdag, het testdoosje en verdere ontwikkelingen!

Op onze website vindt u meer informatie over onze drie takken:

In de praktijk werken onze twee therapeuten, René Broekhuyse en Esther Bakker, die met behulp van de vegatest dagelijks veel patiënten verder helpen in hun zoektocht naar gezondheid. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen middelen op basis van dagelijks research in onze praktijk én in die van andere therapeuten. Met onze expertise voorzien wij (al jarenlang) patiënten én therapeuten van oplossingen door middel van consulten, onderzoek, middelen en scholing.

Sinds eind 2016 is het mogelijk om met de DNH-middelen geïntegreerd in de Wegamed te werken. Kijk hier voor meer informatie over de DNH middelen in de Wegamed testexpert machines. 


Praktijk

Research

Scholing 

De behandelingen binnen onze praktijk voor Natuurgeneeskunde zijn gericht op ondersteuning en bevordering van het herstellend vermogen. We zijn al jaren een begrip voor specifieke natuurgeneeskundige behandelingen.

DNH Research ontwikkelt, op basis van continue onderzoek, natuurlijke gezondheidsmedicatie: Biobiotica / UMF-therapie. Bij het ontwikkelen maken wij gebruik van de kennis en apparatuur binnen de bio-elektronische functiediagnose. Bouwt u mee aan het onderzoek? Gezondheidsmiddelen zijn te bestellen in de webwinkel.

Onze scholing richt zich op het werken met de Ultra Moleculaire Frequentie Testmethodiek, een methodiek die wij hebben neergezet en (nog steeds) verder uitbouwen.

 lees_verder  lees_verder  lees_verder

Naar de webwinkel

Hierbij nodigen wij u uit om naar onze webwinkel te gaan. Wij presenteren u een gebruikers- en klantvriendelijke winkel om zo gemakkelijk uw bestellingen te kunnen doen. Ook kunnen uw patiënten zelf bestellen op advies. Kijk voor meer informatie over prijzen op onze prijslijst. Let op! de portokosten bedragen nu € 3,95 ipv € 3,50. De portokosten van € 6,95 blijven gehandhaafd.

 

Boezek onze winkel

Producten Zoeken

Welk product zoekt u?


Ogolith

DNH Ogolith® preparaten zijn ontworpen om rechtstreeks te interfereren in de biochemische reacties die ontstaan bij ziekteprocessen. De producten bevatten ultramoleculaire informatie die overeenkomt met de frequenties van mineralen in katalytische vorm.
Direct naar Ogolith

Totaal

DNH Totaal ® bestaat uit een aantal producten die op cellulair niveau aanvullend en ondersteunend werken. Zij zijn gericht op het ondersteunen van weefsels en organen door het gezond functioneren van hun structuur en functie te bevorderen.
Direct naar Totaal

Multiplant

DNH MultiPlant® producten werken opbouwend voor het immuunsysteem. De producten ondersteunen het lichaam bij het optimaliseren van het functioneren van hart- en bloedvaten, het spijsverteringskanaal, longen en luchtwegen, het zenuwstelsel, de stofwisseling en bij parasieten.
Direct naar Multiplant

Spirit

DNH Spirit® producten zijn ontwikkeld door psychologen en fytotherapeuten, waarmee de therapeut zijn effectiviteit kan vergroten waar opbouwen en versterken voor het zenuwstelsel nodig kan zijn.
Direct naar Spirit

Energa

DNH Energa® Is een energetisch preparaat dat frequenties draagt. Deze lijn bestaat uit een aantal soorten preparaten welke gericht zijn op het ondersteunen en behouden van een goede gezondheid.
Direct naar Energa

Dr. B-serie (tablet & Korrel)

Deze serie bestaat uit korrels.Ze zijn identiek aan de tabletten. De korrels serie is divers en zeer uitgebreid en werken heel specifiek.Ook als testdozen verkrijgbaar.
Direct naar korrels_en_tabletten

testdozenTestproducten 

Onze middelen zijn als testmateriaal te verkrijgen en uiterst geschikt voor iedere testende behandelaar in de gezondheidszorg.  

Direct naar Testproducten