Veelgestelde vragen Heeft u een vraag? Bel ons direct op 030 677 56 52

Nieuws / agenda

Met trots presenteren wij u onze nieuwste ontwikkeling

De DNH Researcher!

Met deze DNH Researcher* is iedereen in staat zichzelf te meten!

Hoevaak komt de vraag tijdens een consult om ook nog even een grote tas met allerlei supplementen uit te testen. Voorgeschreven door of zelf gekocht. Welke is nou goed voor mij?

Wat ziy dat gewekdug zuhn: in de einkel geen twijfels meer over de juiste vitaminesof voedingsmiddelen. Eindelijk een echte zelftester! Het is een heel eenvoudige methode, voor iedereen hanteerbaar en te gebruiken.

De DNH Researcher wordt geleverd met een testdoosje. Het doosje bevat de Buriscore en de meest actuele ontwikkeling in de UMF seriem de testampullen uit de vegatest methode: Ferrum met. en Manganum niet.

Hiermee test men de effectiviteit en de verdraagzaamheid voor een stof.

De buriscore is een schaalmeting. Met andere woorden, hoe erg is iets, of hoeveel is er nodig op een dag, past deze vitamine beter dan de andere?

De buriscore geeft dus een schaal weer van 1 t/m 10.

Wat meet je nog meer?

Met mee meting van Manganum D26 en Ferrum D26 kun je alles meten of het effectief is en verdraagbaar.

Bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, supplementen, geneesmiddelen, homepathie en UMF. Maar ook voedingsmiddelen en dranken. Het is een zeer gevoelige prachtige en unieke reflex die met goede apparatuur meetbaar is. Je kunt substanties een sterkere frequentie geven door concentratie vergrotingm maar ook door homeopatisch te verdunnen.

Bij DNH Research werken we met UMF. De substantie wordt steeds in kleinere deeltjes verdeeld die, let wel, niet geschud en niet verdund zijn zoals bij homeopathie. Met de UMF frequentie therapie zijn de reacties sterk in effectiviteit met het behandelen.

Workshop

Wij bieden een leuke workshop aan van 1 halve dag, voor iedereen die ermee wil gaan testen.

Het vereist namelijk wel een kleine uitleg. Zo kan men er effectiever mee leren testen,

Deze halve dag kost 25 euro en vindt plaats bij het Van der Valk hotel in Houten

Agenda 2018 

 

Wat

Datum + locatie

Meer info

1. Introductie UMF  3 februari, Hotel van de Valk, HOUTEN 

 Kijk hier 

2. Testen met UMF

10 & 24 maart, Hotel van der Valk HOUTEN

 Kijk hier

3. UMF in de eigen praktijk

 2 juni 2018, Hotel van der Valk HOUTEN

 Kijk hier

4. DNH verbreding (terugkomdag)  

 29 september, Hotel van der Valk HOUTEN

 Kijk hier 

IT-Beurs 

 17 & 18 november 

 volgt 

Meebouwen aan het gezamenlijk dossier?   

DNH research bouwt haar onderzoek uit en vraag therapeuten die met onze middelen werken mee te werken aan ons research. Via online ervaringsonderzoeken kunnen wij de de effectiviteit van onze middelen veel breder in kaart brengen. Therapeuten vullen bij het eerste consult en vervolgconsulten de vragenlijsten in en zo verzamelen wij onze data. 

Nieuwsbrieven en up-dates

Wij streven ernaar tweemaandelijks een (digitale) nieuwsbrief uit te geven. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in op de homepage en ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox. Dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, alsmede uitnodigingen voor onze cursus en nascholingsdagen.

 

 Volg ons op YouTube voor de meest actuele video's 

 

 Weblog van R. Broekhuyse