Veelgestelde vragen Heeft u een vraag? Bel ons direct op 030 677 56 52

Nieuws / agenda

Agenda 2017 

 

Wat

Datum + locatie

Meer info

Terugkomdag   23 september, Hotel van de Valk, HOUTEN 

 Kijk hier 

 IT-beurs 

Stand 340

Lezingen: Zaterdag & zondag om 12.00 uur in de Iepenzaal 

 Kijk hier

 

 

 

 

Zika virus & Bormenvegat  

In onze praktijk houden we ontwikkelingen van (primitieve) bacteriën door continue onderzoek nauwlettend in de gaten. We zien dat men er regelmatig voor kiest onze middelen preventief in te nemen wanneer men naar landen reist waar het Zika-virus heerst. De nieuwste ontwikkeling is dat veel van onze patiënten goed reageren op het combineren van de Bormenvegat én ZK-V. Uit onze ervaring blijkt dat men 100% opknapt met deze nieuwe combinatie van twee middelen.  Neem contact met ons op voor meer informatie of kom lang in onze praktijk. Meer weten over hoe primitieve bacteriën werken? Kijk hier

 

Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan nu hieronder in voor onze digitale nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrieven en up-dates

Wij streven ernaar tweemaandelijks een (digitale) nieuwsbrief uit te geven. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in op de homepage en ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox. Dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, alsmede uitnodigingen voor onze cursus, nascholingsdagen en ons jaarlijkse congresdag.

 

 Volg ons op YouTube voor de meest actuele video's 

 

 Weblog van R. Broekhuyse