Winkel

WINKEL
 
 

DNH Ogolith® preparaten zijn ontworpen om rechtstreeks te interfereren in de biochemische reacties die ontstaan bij ziekteprocessen. De producten bevatten ultramoleculaire informatie die overeenkomt met de frequenties van mineralen in katalytische vorm.
Direct naar Ogolith

DNH Totaal ® bestaat uit een aantal producten die op cellulair niveau aanvullend en ondersteunend werken. Zij zijn gericht op het ondersteunen van weefsels en organen door het gezond functioneren van hun structuur en functie te bevorderen.
Direct naar Totaal

DNH MultiPlant® producten werken opbouwend voor het immuunsysteem. De producten ondersteunen het lichaam bij het optimaliseren van het functioneren van hart- en bloedvaten, het spijsverteringskanaal, longen en luchtwegen, het zenuwstelsel, de stofwisseling en bij parasieten.
Direct naar Multiplant

DNH Spirit® is een reeks producten ontwikkeld door psychologen en fytotherapeuten waarmee de therapeut zijn effectiviteit kan vergroten waar opbouwen en versterken voor het zenuwstelsel nodig kan zijn.
Direct naar Spirit

DNH Energa® Is een energetisch preparaat dat frequenties draagt. Deze lijn bestaat uit een aantal soorten preparaten welke gericht zijn op het ondersteunen en behouden een goede gezondheid.
Direct naar Energa

Deze serie bestaat uit korrels.Ze zijn identiek aan de tabletten. De korrels serie is divers en zeer uitgebreid en werken heel specifiek.Ook als testdozen verkrijgbaar.
Direct naar korrels_en_tabletten

Onze middelen zijn als testmateriaal te verkrijgen en uiterst geschikt voor iedere testende behandelaar in de gezondheidszorg.
Direct naar Testproducten