DNH Researcher

DNH Researcher

Met deze DNH Researcher* is iedereen in staat zichzelf te meten!

Hoe vaak komt de vraag tijdens een consult om ook nog even een grote tas met allerlei voedingssuplementen uit te testen. Voorgeschreven door of zelf gekocht. Welke is nou goed voor mij?

Wat zal dat geweldig zijn: in de winkel geen twijfels meer over de juiste vitaminestof voedingsmiddelen. Eindelijk een echte zelftester! Het is een heel eenvoudige methode, voor iedereen hanteerbaar en te gebruiken.

De DNH Researcher wordt geleverd met een testdoosje. Het doosje bevat de Buriescore en de meest actuele ontwikkeling in de UMF serie de testampullen uit de vegatest methode: Ferrum met. en Manganum met.

Hiermee test men de effectiviteit en de verdraagzaamheid voor een stof.

De Buriescore is een schaalmeting. Met andere woorden, hoe erg is iets of hoeveel is er nodig op een dag; past deze vitamine beter dan de andere?

De Buriescore geeft dus een schaal weer van 1 t/m 10.

Wat meet je nog meer?

Met mee meting van Manganum D26 en Ferrum D26 kun je alles meten of het effectief is en verdraagbaar.

Bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, supplementen, geneesmiddelen, homeopathie en UMF. Maar ook voedingsmiddelen en dranken. Het is een zeer gevoelige, prachtige en unieke reflex die met goede apparatuur meetbaar is. Je kunt substanties een sterkere frequentie geven door concentratie vergroting, maar ook door homeopatisch te verdunnen.

Bij DNH Research werken we met UMF. De substantie wordt steeds in kleinere deeltjes verdeeld die, let wel, niet geschud en niet verdund zijn zoals bij homeopathie. Met de UMF frequentie therapie zijn de reacties sterk in effectiviteit met het behandelen.

* De kosten van de DNH Researcher bedragen € 395,-.

 

 

Meebouwen aan het gezamelijk dossier? DNH Research bouwt haar onderzoek uit en vraagt therapeuten die met onze middelen werken mee te werken aan ons research. Via online ervaringsonderzoeken kunnen wij de effectiviteit van onze middelen veel breder in kaart brengen. Therapeuten vullen bij het eerste consult en vervolgconsulten de vragenlijsten in en zo verzamelen wij onze data.