DNH Research & Wegamed

DNH-middelen geïntegreerd in de Wegamed 

Sinds 2016 zijn de DNH-middelen voor de Wegamed Testexpert beschikbaar en is het mogelijk om met onze DNH-middelen geïntegreerd in de Wegamed te werken. Wegamed heeft software ontwikkeld waarmee alle Wegamed testexpert plus machines geüpgraded kunnen worden. Wanneer men nog niet over een Wegamed testexpert machine beschikt kan vanaf heden een dergelijke machine mét daarin de DNH-Testkit 500 geïntegreerd besteld worden.   

Wij hebben gezamenlijk een VSD-kaart uitgebracht met daarop de 500 meest gebruikte / verkochte DNH research middelen, de DNH-Testkit 500. De DNH-Testkit 500 is ook in de vorm van testdozen te bestellen. Het is een starterspakket met daarin de meest gebruikte middelen, die men naar gelang kan verder kan uitbreiden

Uitproberen of bestellen 

Wanneer u met de DNH-middelen geïntegreerd in Wegamed Testexpert basis / plus machine wilt werken of wil laten upgraden met de DNH VSD-kaart, kijkt u hier voor meer informatie over de verschillende opties en bestelwijzen. 

Leren testen met Wegamed testexpert

Voor mensen die graag kennis willen maken met de DNH-middelen in de Wegamed hebben wij onze vernieuwde Ultra Moluculaire Frequentie methodiek cursus. Tijdens de cursus leren de cursisten testen met de DNH-Testkit 500 en met DNH-VSD kaart in de Wegamed testexpert basis. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.  

Copyright © 2017 DHN Research | Alle Rechten Voorbehouden
Privacy Algemene Voorwaarden