Ervaringsverhalen van patiƫnten

Ervaringen met onze middelen en behandelingen 

08-04-2019

I would like to share my success story of recovering from gallstone and pain.

Two years ago I was suffering from serious stomachpain and constipation. Due to this I went to visit doctor and immediately diagnosed small stones in my gallbladder. Doctor reported this pain due to gallstone. Doctor then suggested me to go under surgery to remove gallstone. I had been really shocked to hear this surgery news.Immediately I conducted Dr. Broekhuyseof DNH Praktijkand he recommended two medicines (Lumelose and Taraxacum). I completed the whole course which duration was twenty one (21) weeks. After completion of that course I released from serious gallstone pain and constipation and now I am in good health.

I can recommend these medicines who are suffering gallstone and related pain and constipation.

 Deen from Bangladesh

14-11-2016

Hallo, 7 weken geleden was ik in de praktijk en heb bormenvegat meegekregen. Ik voel me idd beter maar heb nog wat klachten over waar ik graag een telefonisch consult voor zou willen aanvragen. Ik had begrepen dat de test ook met de/een biotensor (?) getest kon worden. Maar ik heb ook een urinedoosje meegenomen, deze kan ik ook opsturen als dit gewenst is? Mijn vragen zijn: is het gebruik van de bormenvegat zk v nu voldoende?

 

29-04-2015

Klachten: Mijn man is behandeld voor hevige diarree. Dit had hij gekregen door een stamceltransplantatie en hij kreeg hierdoor afstotingsverschijnselen. 
De middelen: mijn man gebruikte de Quint 380.
Het was een kuur van 6 weken. Het is nu veel beter met mijn man. Hij moet nog wel oppassen met wat hij eet. Mijn man knapte gelijk op tijdens de kuur. Toen de kuur stopte, was er een tijdelijke terugval. Na een paar dagen ging het weer goed! Bedankt voor de prima behandeling!

 

08-04-2015

Klachten: Teveel om op te noemen: slijmbeursontsteking, snel bloedneuzen, darmklachten, pijnlijke huid bij aanraken (Frozen shoulder), weinig energie, erg vatbaar voor verkoudheid en griep.
De middelen die ik heb gebruikt zijn: Quint 380, Probioticum, Poly-antibiotica.
Ik heb de middelen 6 weken gebruikt en heb nagenoeg geen klachten meer. Ik had 1 dag een reactie en verder alleen beter en nog meer beter. Ik heb geen last meer van de slijmbeursontsteking, geen bloedneus meer gehad, de huid is niet meer pijnlijk, mijn darmen zijn een stuk verbeterd en ik heb meer energie. En pas na 1 maand van zieken in het gezin ben ik iets grieperig.

 

28-3-2015

Klachten: 11 maart ben ik op consult geweest i.v.m. het slechte slapen.
Dezelfde dag heb ik de middelen i.v.m. de verstoorde hypofyse en de vit. B12 ingenomen. Een paar dagen later had ik de druppels D3 binnen.
Sindsdien slaap ik weer als een roosje. Ik word nog steeds wel wakker ’s nachts om te plassen maar slaap daarna meteen weer in.
Ik neem geen 2de korrel meer in maar zal de D3 en B12 helemaal opmaken.
Langs deze weg wil ik jou hartelijk bedanken voor je luisterend oor en dat je toch iedere keer weer de “oude” M. van me maakt.

 

21-5-2014

Klachten: Vermoeidheidsklachten en daaraan gerelateerde problemen (hoofdpijn, concentratieproblemen, last van de ogen etc.).
De middelen die ik heb genomen zijn: moniosa, detox lever, Quint 380.
Na ruim een maand heb ik nog last van lichte vermoeidheid en had nog niet helemaal genoeg energie. De behandeling loopt prima, het was voor mij duidelijk dat ik voor de tweede keer pfeiffer had dus de test was zo gedaan. Vandaag voor de tweede behandeling op zoek naar de oorzaak.

 

31-3-2014

Klachten: Adipositas.
Middelen: Ik heb Bye Bye Fat en Quint 380 gebruikt voor een aantal weken.
Op dit moment heb ik nog vage rugklachten. Er is een duidelijk merkbare verbetering, maar pas na 10 dagen naar volle tevredenheid.

 

18-3-2014

Klachten: hoge bloeddruk, hartklachten en psoriasis.
Middelen: ik heb Creataegus, Quint 380 en erfnosode psorinum ingenomen.
De behandeling is altijd heel relaxt en er wordt voldoende tijd aan je besteedt en de middelen helpen.

 

3-2014

Klachten: misselijkheid.
Middelen: ik heb Quint 380 ingenomen voor 7 weken.
Eerste 2,5 week weinig verbetering, zeer vermoeid al is de frequentie van de aanvallen lager dan voor de middelen. Week 4 & 5 vaak ontlasting, vanaf week 6 geen klachten meer.

 

Lyme

Drie jaar geleden liep ik een ernstige lyme infectie op door een tekenbeet. Na een maand was mijn rechtervoet al zo groot als een lam. Hij was gezwollen, glom en was paarsrood. De infectie trok met bijna een centimeter per dag omhoog. Antibiotica van de huisarts hielp niet, ik werd alleen maar zieker. Uit de Vegatest  bleek een triple (Diamicra/Boralym/SMRA).

 

Parasiet in nier

"In de Praktijk werd ontdekt dat mijn slechte gezondheid geweten kon worden aan een parasiet in mijn linker nier. De parasiet heb ik tijdens de conceptie van mijn moeder gekregen en beïnvloedde van het allereerste begin van mijn bestaan mijn leven! Drs. Broekhuyse gaf korreltjes en in enkele weken waren mijn klachten verdwenen!" 
 

I. van Ewijk

 

Hartritme stoornis

"Het probleem begon in september 1996, na een plotselinge bewusteloosheid. Na drie dagen op de afdeling hartbewaking in het ziekenhuis in Venlo was m’n vrouw weer thuis. In die tien jaar van angst, ellende en zorg, is ze nog een aantal keren opgenomen in Maastricht, Heerlen en Venlo. Na een 10 jaar durende ernstige hartritme stoornis is, door 2 x daags 3 korrels met een UMF frequentie onder de tong, in 6 weken tijd de hartstoornis helemaal verdwenen!"

L.L. Wilms

 

Hallo, 7 weken geleden was ik in de praktijk en heb bormenvegat meegekregen. Ik voel me idd beter maar heb nog wat klachten over waar ik graag een telefonisch consult voor zou willen aanvragen. Ik had begrepen dat de test ook met de/een biotensor (?) getest kon worden. Maar ik heb ook een urinedoosje meegenomen, deze kan ik ook opsturen als dit gewenst is?

Mijn vragen zijn: is het gebruik van de bormenvegat zk v nu voldoende?

Ik heb nog darmklachten, vooral links, wat kan dit nog zijn??

uit het ziekenhuis onderzoek kwam tot nu toe alleen dat de schildklier te snel had gewerkt maar herstellende is. Toch is mijn keel nog rood. Wat kan dit zijn??

Ben ik nu helemaal virus/bacterie/combinaties daarvan vrij??