Esther Bakker

Vanuit eigen ervaring en zoektocht naar gezondheid is Esther Bakker via een natuurgeneeskundige praktijk in Portugal terecht gekomen bij het vak natuurgeneeskunde. Al 23 jaar werkt zij als therapeut met de VegaTest om te onderzoeken wat de oorzaak is van het ziek zijn.  Met deze test kan worden gemeten wat het lichaam nodig heeft en of voorgeschreven middelen wel of niet aanslaan. Esther behandelt in de praktijk mensen die vaak al jarenlang met klachten rondlopen waar geen oplossing voor lijkt te zijn.

Verder heeft zij voedingsleer gedaan, en ze geeft advies op het gebied van diëtiek, allergie en afvallen. Dit ondersteunt zij met haar uitgebreide kennis in de Fytotherapie.

Eerst hield zij praktijk op verschillende plekken in Amsterdam en zij werkt nu alweer 11 jaar binnen Praktijk de Nieuwe Ham. Naast haar werk in de praktijk geeft zij ook les en ontwikkelt zij momenteel vernieuwend lesmateriaal op het gebied van Ultra Moleculaire Frequentietherapie in combinatie met de testmachine Wegamed (vegatest).

Esther is lid van de BATC.

 

 

Copyright © 2017 DHN Research | Alle Rechten Voorbehouden
Privacy Algemene Voorwaarden