Vragen? Kijk bij 'meest gestelde vragen' of email / bel ons
Vragen? Kijk bij 'meest gestelde vragen' of email / bel ons
Vragen? Kijk bij 'meest gestelde vragen' of email / bel ons
 

ZATERDAG 5 OKTOBER 2019 vindt er weer een terugkomdag plaats in het Valk hotel Houten, van 10.00 uur - 17.00 uur.

'VERDIEPING CYTOBALANCE; relatie van de lever met allergie en burn-out toename'. 

Kosten zijn maar €75,--.

Marcel Luijendijk van Tradeline zal een interessante lezing houden over waterfilter systemen, en zal ook als standhouder op onze nascholing aanwezig zijn.

Geef u dus snel op en ontvang tevens weer een mooie gevulde goodybag, t.w.v. €75,--! Het (concept)programma vindt u onder kopje 'Scholing' en scholingsaanbod 2019. 

Aanmelden graag via het contactformulier of via email info@dnhresearch.com of telefonisch 030 6775652.

We hopen u allen te zien op deze belangrijke dag!

Op onze website vindt u meer informatie over onze drie takken:

In de praktijk werken onze twee therapeuten, René Broekhuyse en Esther Bakker, die met behulp van de vegatest dagelijks veel patiënten verder helpen in hun zoektocht naar gezondheid. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen middelen op basis van dagelijks research in onze praktijk én in die van andere therapeuten. Met onze expertise voorzien wij (al jarenlang) patiënten én therapeuten van oplossingen door middel van consulten, onderzoek, middelen en scholing.

Sinds eind 2016 is het mogelijk om met de DNH-middelen geïntegreerd in de Wegamed te werken. Kijk hier voor meer informatie over de DNH middelen in de Wegamed testexpert machines. 


Praktijk

Research

Scholing 

De behandelingen binnen onze praktijk voor Natuurgeneeskunde zijn gericht op ondersteuning en bevordering van het herstellend vermogen. We zijn al jaren een begrip voor specifieke natuurgeneeskundige behandelingen.

DNH Research ontwikkelt, op basis van continue onderzoek, natuurlijke gezondheidsmedicatie: Biobiotica / UMF-therapie. Bij het ontwikkelen maken wij gebruik van de kennis en apparatuur binnen de bio-elektronische functiediagnose. Bouwt u mee aan het onderzoek? Gezondheidsmiddelen zijn te bestellen in de webwinkel.

Onze scholing richt zich op het werken met de Ultra Moleculaire Frequentie Testmethodiek, een methodiek die wij hebben neergezet en (nog steeds) verder uitbouwen.

 lees_verder  lees_verder  lees_verder

Naar de webwinkel

Hierbij nodigen wij u uit om naar onze webwinkel te gaan. Wij presenteren u een gebruikers- en klantvriendelijke winkel om zo gemakkelijk uw bestellingen te kunnen doen. Ook kunnen uw patiënten zelf bestellen op advies. Kijk voor meer informatie over prijzen op onze prijslijst. Let op! de portokosten bedragen nu € 3,95 ipv € 3,50. De portokosten van € 6,95 blijven gehandhaafd.

 

Boezek onze winkel

Producten Zoeken

Welk product zoekt u?


Ogolith


Direct naar Ogolith

Totaal


Direct naar Totaal

Multiplant


Direct naar Multiplant

Spirit


Direct naar Spirit

Energa


Direct naar Energa

Dr. B-serie (tablet & Korrel)


Direct naar korrels_en_tabletten

testdozenTestproducten 

Direct naar Testproducten