Veelgestelde vragen Heeft u een vraag? Bel ons direct op 030 677 56 52

Over Ons

Missie 

We willen met onze unieke benadering van ziek-zijn (inter)nationaal de kwaliteit van leven vergroten.  Met onze benadering, waarbij de oorzaak centraal staat, zijn wij met onze frequentietherapie voor velen een second-opinion. Wij leveren een bijdrage aan kwalitatief hoogwaardige aanvullende gezondheidszorg en bieden een groeiende groep mensen nieuwe kansen op herstel. Onze benadering verschaft huidige en toekomstige therapeuten in de aanvullende gezondheidszorg, innovatieve en unieke kennis en een optimale behandelingsmethode.   

Praktijk De Nieuwe Ham heeft haar naam te danken aan de ontstaansplek, een boerderij, vlak bij de ham toren, het enige overblijfsel van het vroegere landgoed Den Ham. De praktijk draagt nog altijd deze naam en DNH Research is daar een onderdeel van.

Onze grondlegger, drs. Broekhuyse, zag als verzekeringsarts 25 jaar lang 200.000 patiënten. En hij leerde hier dat de alternatieve behandelingen net zo goed, zo niet beter aansloegen dan de reguliere behandelingen. Daarnaast leerde hij dat het zo moeilijk is om een goede diagnose te stellen. En wanneer men niet weet wat het is en waar het vandaan komt, weet men ook niet wat er aan gedaan moet worden.  Zo begon de zoektocht naar een methode om betere diagnoses te stellen. En zo kwamen we bij de Vegatest terecht! Met deze methode kunnen wij mensen helpen die met ogenschijnlijk onoplosbare klachten rondlopen, omdat we de goede diagnoses kunnen stellen. Kijk onze introductiefilm voor meer informatie.

Wij helpen op verschillende manieren:

  • In onze praktijk
  • Met onze middelen
  • Met onze scholing

Met de Vegatest zijn wij in staat goede diagnoses te stellen én accuraat te ondersteunen bij de klachten die we goed kunnen definiëren. Daarnaast geven wij met onze scholing en middelen andere therapeuten ook de gelegenheid scherp de diagnosticeren en krachtig te ondersteunen bij gezondheidsklachten.      

Contact

Heeft u vragen en / of opmerkingen dan staan wij u graag te woord. U kunt ons mailen (info@dnhresearch.com), bellen (030 677 56 52) of via ons contactformulier contact met ons opnemen. 

Onze therapeuten 

Drs. Broekhuyse        Esther Bakker

                

Kijk hier voor de weblog van René Broekhuyse 

 

 

Ervaringen 

Zelfs uit Bangladesh hebben wij positieve ervaringen met onze middelen. Lees hier verder.

"Mijn man is behandeld voor hevige diarree. Dit had hij gekregen door een stamceltransplantatie en hij kreeg hierdoor afstotingsverschijnselen." Lees hier verder.

"Klachten: slijmbeursontsteking, snel bloedneuzen, darmklachten, pijnlijke huid bij aanraken (Frozen shoulder), weinig energie, erg vatbaar voor verkoudheid en griep." Lees hier verder.

"Op consult geweest i.v.m. het slechte slapen. Dezelfde dag heb ik de middelen i.v.m. de verstoorde hypofyse en de vit. B12 ingenomen." Lees hier verder

"Vermoeidheidsklachten en daaraan gerelateerde problemen (hoofdpijn, concentratieproblemen, last van de ogen etc.)." Lees hier verder

"Klachten: hoge bloeddruk, hartklachten en psoriasis. Ik heb Creataegus, Quint 380 en erfnosode psorinum ingenomen." Lees hier verder

"Klachten: misselijkheid. Ik heb Quint 380 ingenomen voor 7 weken." Lees hier verder