Veelgestelde vragen Heeft u een vraag? Bel ons direct op 030 677 56 52

Research

Frequentietherapie

Met onze middelen kunnen steeds terugkerende -en onverklaarbare klachten effectief aangepakt worden. Vaak verstoren primitieve bacteriën ons immuunsysteem en worden deze niet opgeruimd door het lichaam omdat ze niet als zodanig worden herkend. Klachten keren steeds terug en patiënten lijken moeilijk behandelbaar. Via de ‘Ultra Moleculaire Frequentie test methodiek’ kan men zeer nauwkeurig achterhalen welke (primitieve) bacteriën zich in ons systeem bevinden en ons gezonde frequentiepatroon verstoren. Een gezond mens heeft een frequentiepatroon behorende bij de gezond functionerende mens, via de vegatieve reflextest kunnen afwijkingen gemeten worden. Met de ontwikkelde middelen proberen we zo sterk mogelijk het afwijkende frequentiepatroon te beïnvloeden en bij te sturen in de richting van het gezonde frequentiepatroon.  

Onderzoek & productontwikkeling 

Onze producten zijn met uiterste precisie, vanuit de praktijk en ervaring, samengesteld. wij doen dagelijks research in zowel ons eigen praktijk als die van collega-therapeuten. Via online ervaringsonderzoeken brengen wij de effectiviteit van onze middelen in kaart. Therapeuten vullen bij het eerste consult en vervolgconsulten de vragenlijsten in en zo verzamelen wij onze data. Wanneer we nieuwe ziektes tegenkomen die we niet kunnen oplossen met de bestaande middelen, zoeken wij via onderzoek naar mogelijke oplossingen. Dit vergt veel inzicht in de micro-biologica en de pathogene uitwerkingen daarvan. Indien we weten waar de klachten uit voortkomen, dan kunnen we heel gericht middelen ontwikkelen en behandelen.

We kunnen direct de resultaten in de praktijk monitoren, nemen de klachten af dan gaan we via herhalingsonderzoeken bekijken of er genoeg progressie is in het herstellend vermogen van het lichaam en of het ziekteproces genoeg afneemt in ernst.

DNH-middelen  

De medicatie werkt uiterst precies en heel mild, gezien de natuurlijke samenstelling ervan. De middelen die door DNH Research zijn ontwikkeld bestaan uit:

  • Plantenfrequenties.
  • Edelsteenfrequenties.
  • Frequenties vanuit allerlei grondstoffen.

Ze worden zodanig samengesteld dat ze optimaal resoneren met het lichaam. Ze zorgen voor een optimale correctie van het afwijkende frequentiepatroon van de zieke mens of het zieke dier. Ook dieren reageren perfect op de behandeling. Kijk in onze webwinkel voor ons huidige aanbod. 

DNH-Testkit 500 en Wegamed testexpert

Sinds eind 2016 zijn DNH research en Wegamed een samenwerking aangegaan. Wegamed heeft software ontwikkeld waarmee de DNH-Testkit 500 in de Wegamed testexpert machines geïntegreerd kan worden. Lees hier meer over de DNH middelen in de Wegamed testexpert machines. 

Zelf werken en testen met UMF & DNH-middelen?

Kijk bij ons scholingsaanbod voor cursussen en opfrisdagen voor therapeuten. 

Ervaringen therapeuten

"Het betreft een verhaal over Nicolas, 31-03-2006 geboren. In 2008 werd een spraak/taal achterstand manifest, waarvoor hij in de zomer van 2009 een uitgebreid onderzoek heeft ondergaan bij VUMC door een logopedist en psycholoog. Er werd een ontwikelings- en spraak/taalachterstand geconcludeerd. Hij leefde in zijn eigen wereld en was niet gericht om zich in gesproken taal te uiten of op de taal die tegen hem gesproken werd." lees hier verder.

"Man, 56 jaar, heeft al 12 jaar reumatoïde artritis. Hij gebruikt 13 soorten medicijnen geënt op ontstekingen en de pijn. Na een bezoek aan mijn praktijk testte ik middels bioresonantie geen reuma en op één na testte ik alle middelen ongeschikt voor zijn lichaam/systeem. Na het inzetten van verschillende UMF korrels en 6 weken later, had deze meneer geen reumaklachten meer en is naar eigen zeggen volkomen hersteld." 

"Een vrouw van 39 jaar moest over 4 weken geopereerd worden aan een cyste in een eierstok. Ze vroeg om een middel om de cyste weg te werken. Of het nog voor de operatie zou lukken was niet zeker, maar het was het proberen waard. Ze nam trouw 2 middelen van drs. Broekhuyse in en op de avond voor de operatie had ze het idee dat ze niets meer voelde. Ze was niet mondig genoeg om voor de operatie nog om een echo te vragen. Toen ze bijkwam van de narcose werd haar medegedeeld dat ze de cyste, die enkele weken daarvoor duidelijk zichtbaar was op de echo, niet hebben kunnen vinden. Lees hier nog meer ervaringen. 

Op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen?

  • Volg ons op youtube, video's en in de toekomst VLOGS
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief / laatste nieuws
  • Wij horen graag ervaringen, meningent etc. via facebook of twitter
  • Of neem contact met ons op (tel. 030 677 56 52)