Scholing

Scholing

Zelf leren testen en up-to-date blijven?

Wij als DNH praktijk & research zijn de grondleggers van Ultra Moleculaire Frequentie therapie. We zijn hier ruim 30 jaar geleden mee begonnen aan de hand van praktijkgericht onderzoek. Reeds 15 jaar verzorgen wij lessen aan de hand van drie, door Drs. Broekhuyse eigen geschreven, praktische boeken en het lesmateriaal behorende bij de UMF testmethodiek. Onze cursussen, opfrisdagen en congressen bevatten een schat aan (unieke) kennis en is door ons permanente onderzoek altijd up-to-date. Wij vinden het belangrijk een brug te slaan met de reguliere geneeskunde en organiseren daarom regelmatig congressen waarin we sprekers van reguliere alsmede complementaire geneeskunde uitnodigen. Wilt u zelf leren testen en werken met de DNH-middelen of wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar onze cursus, opfrisdagen/lezingen en/of congres!

Op dit moment is nog niet bekend welke scholing wordt gehouden in 2022.

DNH-Testkit 500 en Wegamed testexpert

Sinds eind 2016 zijn DNH research en Wegamed een samenwerking aangegaan. Wegamed heeft software ontwikkeld waarmee de DNH-Testkit 500 in de Wegamed testexpert machines geïntegreerd kan worden. Lees hier meer over de DNH middelen in de Wegamed testexpert machines

Tijdens onze cursussen en nascholingen wordt er vooral gekeken naar

  • Er wordt vooral gekeken naar de rol van primitieve bacteriën bij chronische ziekten, alsmede mogelijke ondersteunende therapieën hiervoor. 
  • De levende belagers zijn bacteriën, bacterioïden (primitieve bacteriën), schimmels, parasieten, virussen, wormen etc.  Ziekteverschijnselen, ernst en therapie komen aan bod.
  • De bindweefselscore en de Buriescore geven een indruk van de algehele toestand van de patiënt. De cursisten gaan werken met deze scores en bekijken welke betekenis eraan gehecht moet worden.
  • Verschillende soorten vergiftigingen, ziekteverschijnselen, ernst en therapie worden behandeld.
  • Dysbiose (gestoorde darmflora), als oorzaak van allergie maar ook andere oorzaken, en verschillende vormen van allergie, intolerantie en getrapte allergie worden behandeld.
  • Post vaccinaal syndroom en miasma’s.
  • Bespreking van Lyme disease, Toxoplasmose en neurologische ziekten en hun therapie. Ook worden chronische ziekten nader besproken.
  • Ernst en therapie van kanker, suikerziekte type I en II, Adipositas Gravis en psychische belasting.

De oorzaak, gevolg en therapie van de meest voorkomende klachten gezien vanuit de organen.