Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:
De betaling in de webshop verloopt via mollie betalingen.
Eenmaal als de bestelling is betaald gaat de verzending in werking en zal de bestelling niet kunnen worden teruggedraaid.
Terugzending wordt alleen toegestaan indien dit in overleg met ons gaat.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor verdwijning van verzonden items via de verzending met parcelware.
Dit kunt u te allen tijd zelf traceren via uw bestel bevestigingsmail.
U kunt bij ons een levertijd van binnen 1 dag verwachten. 
Indien een product niet op voorraad is zal er contact worden opgenomen met u.

Over communicatie per e-mail:
Wij versturen uitsluitend een e-mail met betrekking tot door u geplaatste bestellingen bij DNH Research en, éénmalig, wanneer u een account bij onze webwinkel aanmaakt. Of als u bent aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van DNH Research, kunt u dit via de “afmeld” link doorgeven.

Over communicatie per brief:
Het adres dat u aan ons opgeeft wordt uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw bestelling en eventuele correspondentie over uw bestelling, zo nodig met inbegrip van betalingsherinneringen en aanmaningen.
Over communicatie per telefoon:
U kunt de Praktijk van ma. t/m do. van 9.30 tot 16.45 en vrijdag tot 13.00 telefonisch bereiken.

Verdere informatie:
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal DNH Research alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u geplaatst hebt.
Wij verzenden geen geadresseerd reclamedrukwerk. (Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.).

DNH Research kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verstrekken wij aan de bezoekers van onze site afschriften van alle informatie die wij van deze bezoekers bijhouden. Als u deze informatie wenst te ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. 
Op verzoek bieden wij onze klanten de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.