Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:
De betaling in de webshop verloopt via mollie betalingen.
Terugzending wordt toegestaan binnen 30 dagen na de bestelling.
Wij stellen ons niet aansprakelijk voor verdwijning van verzonden items via de verzending met post.nl.
U kunt bij ons een levertijd van binnen 1 werkdag verwachten. Dit is wel afhankelijk van de drukte bij post.nl.
Indien een product niet op voorraad is wordt er contact opgenomen met u.

Het adres dat u aan ons opgeeft wordt uitsluitend gebruikt voor de verzending van uw bestelling en eventuele correspondentie over uw bestelling, zo nodig met inbegrip van evt. betalingsherinneringen en aanmaningen.


Verdere informatie:
Als u ons uw telefoonnummer meedeelt via het web, zal DNH Research alleen telefonisch contact met u opnemen als dit nodig is om u te informeren over de bestellingen die u geplaatst hebt.


Wij verzenden geen geadresseerd reclamedrukwerk. (Indien u geen geadresseerd reclamedrukwerk en/of geen commerciële telefoontjes wenst te ontvangen, kunt u dat kenbaar maken via de website van de Stichting Infofilter: www.infofilter.nl.).

DNH Research kan de consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons « privacy-beleid ». In dat geval, zullen wij contact met u opnemen alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen aan ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.

Op verzoek verstrekken wij aan de bezoekers van onze site afschriften van alle informatie die wij van deze bezoekers bijhouden. Als u deze informatie wenst te ontvangen, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres. 
Op verzoek bieden wij onze klanten de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren, gelieve contact met ons op te nemen op het hierboven vermelde adres.