Over ons

Missie

We willen met onze unieke benadering van ziek-zijn (inter)nationaal de kwaliteit van leven vergroten. Met onze benadering, waarbij de oorzaak centraal staat, zijn wij met onze frequentietherapie voor velen second-opinion. Wij leveren een bijdrage aan kwaliteit hoogwaardige aanvullende gezondheidszorg en bieden een groeiende groep mensen nieuwe kansen op herstel. Onze benadering verschaft huidige en toekomstige therapeuten in de aanvullende gezondheidszorg, innovatieve en unieke kennis en een optimale behandelingsmethode.

Praktijk de Nieuwe Ham heeft haar naam te danken aan de ontstaansplek. Een boerderij, vlak bij de Ham toren, het enige overblijfsel van het vroegere landgoed Den Ham. De praktijk draagt nog altijd deze naam en DNH Research is daar een onderdeel van.

Onze grondlegger, drs. Broekhuyse, zag als verzekeringsarts 25 jaar lang 200.000 patiƫnten. Hij leerde hier dat complementaire / alternatieve behandelingen net zo goed, zo niet beter, aansloegen dan de reguliere behandelingen. Daarnaast leerde hij dat het zo moeilijk is om een goede diagnose te stellen. Wanneer men niet weet wat het is en waar het vandaan komt, weet men ook niet wat er aan gedaan moet worden. Zo begon de zoektocht naar een methode om betere diagnoses te stellen. En zo kwamen we bij de Vegatest terecht! Met deze methode kunnen wij mensen helpen die met ogenschijnlijke onoplosbare klachten rondlopen, omdat we de goede diagnoses kunnen stellen.