Veelgestelde vragen Heeft u een vraag? Bel ons direct op 030 677 56 52

Scholing

Zelf leren testen en up-to-date blijven?

Wij als DNH praktijk & research zijn de grondleggers van Ultra Moleculaire Frequenties therapie. We zijn hier ruim 30 jaar geleden mee begonnen aan de hand van praktijkgericht onderzoek. Reeds 15 jaar verzorgen wij lessen aan de hand van drie, door Drs. Broekhuyse eigen geschreven, praktische boeken en het lesmateriaal behorende bij de UMF testmethodiek. Onze cursussen, opfrisdagen en congressen bevatten een schat aan (unieke) kennis en is door ons permanente onderzoek altijd up-to-date. Wij willen graag een brug slaan met de reguliere geneeskunde en organiseren daarom regelmatig congressen waarin we sprekers van reguliere alsmede complementaire geneeskunde uitnodigen. Wilt u zelf leren testen en werken met de DNH-middelen of wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Kom dan naar onze cursus, opfrisdagen/lezingen en/of congres!

Kijk onder cursusaanbod voor een overzicht van ons huidige aanbod en meer informatie over de verschillende cursussen, lezingen en/of congressen. 

DNH-Testkit 500 en Wegamed testexpert

Sinds eind 2016 zijn DNH research en Wegamed een samenwerking aangegaan. Wegamed heeft software ontwikkeld waarmee de DNH-Testkit 500 in de Wegamed testexpert machines geïntegreerd kan worden. Lees hier meer over de DNH middelen in de Wegamed testexpert machines. 

 


 


Cursusaanbod 2021

Introductie in de UMF (1 dag) 

NOG NIET BEKEND.

Een theorethische introductie voor beginners (kennis van natuurgeneeskunde is vereist)


Testen met UMF dag 1

NOG NIET BEKEND.

Een praktijkgerichte module voor mensen die reeds kunnen testen,  de UMF theorie kennen en willen leren werken met de UMF middelen.


Testen met UMF testdozen dag 2

NOG NIET BEKEND.

Een praktijkgerichte module voor therapeuten die in een goedlopende praktijk (willen) werken met de DNH producten.


Testen met UMF dag 3 Wegamed

NOG NIET BEKEND.

Een praktijkgerichte module voor therapeuten die met een Wegamed in hun goedlopende praktijk willen werken


UMF in de eigen praktijk (intervisiedag)

NOG NIET BEKEND.

Een cursusdag voor therapeuten die al langer met de UMF middelen werken


DNH verbreding (1 nascholingsdag)

NOG NIET BEKEND.

Deze dag is bedoeld voor therapeuten die goed op de hoogte zijn van UMF en die graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen

Ervaringen van cursisten

"Dit was  de eerste keer dat ik een congres van jullie bijwoonde. De organisatie en locatie waren perfect, de afwisseling van sprekers boeiend. Het heeft mijn ogen geopend en mijn oren laten wapperen. En dank voor de mooi uitgevoerde jubileummap."  Van der Vis

"Ik vond het een  leuke en leerzame dag, welke uitstekend verzorgd was."  Hoedjes

"Duidelijk, praktisch/duidelijk & toepasbaar. Super interessant, mocht nog veel langer duren."  Anoniem

"Gezellig en veel van geleerd. Schrikbarend, confronterend, fantastisch."  Anoniem

 "Heel interessant & verhelderend!"  Anoniem

"Prima werkvormen, ik heb er veel van opgestoken!"  Anoniem

 

Tijdens onze cursussen en nascholingen wordt er vooral gekeken naar

  • Er wordt vooral gekeken naar de rol van primitieve bacteriën bij chronische ziekten, alsmede mogelijke ondersteunende therapieën hiervoor. 
  • De levende belagers zijn bacteriën, bacterioïden (primitieve bacteriën), schimmels, parasieten, virussen, wormen etc.  Ziekteverschijnselen, ernst en therapie komen aan bod.
  • De bindweefselscore en de Buriescore geven een indruk van de algehele toestand van de patiënt. De cursisten gaan werken met deze scores en bekijken welke betekenis eraan gehecht moet worden.
  • Verschillende soorten vergiftigingen, ziekteverschijnselen, ernst en therapie worden behandeld.
  • Dysbiose (gestoorde darmflora), als oorzaak van allergie maar ook andere oorzaken, en verschillende vormen van allergie, intolerantie en getrapte allergie worden behandeld.
  • Post vaccinaal syndroom en miasma’s.
  • Bespreking van Lyme disease, Toxoplasmose en neurologische ziekten en hun therapie. Ook worden chronische ziekten nader besproken.
  • Ernst en therapie van kanker, suikerziekte type I en II, Adipositas Gravis en psychische belasting.

De oorzaak, gevolg en therapie van de meest voorkomende klachten gezien vanuit de organen.