Questions? Email us at support@dnhresearch.com
Questions? Email us at support@dnhresearch.com
Questions? Email us at support@dnhresearch.com

DNH Research | Praktijk, Research & Scholing

DNH Praktijk & Research

 

Op onze website vindt u meer informatie over onze drie takken:

23 september 2017 organiseert DNH Research weer een terugkomdag. Geef u nu op, er zijn nog plaatsen beschikbaar!

In de praktijk werken onze twee therapeuten, René Broekhuyse en Esther Bakker, die met behulp van de vegatest dagelijks veel patiënten verder helpen in hun zoektocht naar gezondheid. Daarnaast ontwikkelen wij onze eigen middelen op basis van dagelijks research in onze praktijk én in die van andere therapeuten. Met onze expertise voorzien wij (al jarenlang) patiënten én therapeuten van oplossingen door middel van consulten, onderzoek, middelen en scholing.

Sinds eind 2016 zijn DNH research en Wegamed een samenwerking aangegaan. Kijk hier voor meer informatie over de DNH middelen in de Wegamed testexpert machines. 


Praktijk

Research

News

De behandelingen binnen onze praktijk voor Natuurgeneeskunde zijn gericht op ondersteuning en bevordering van het herstellend vermogen. We zijn al jaren een begrip voor specifieke natuurgeneeskundige behandelingen.

DNH Research ontwkkelt, op basis van continue onderzoek, natuurlijke gezondheidsmedicatie: Biobiotica / UMF-therapie. Bij het ontwikkelen maken wij gebruik van de kennis en apparatuur binnen de bio-elektronische functiediagnose. Gezondheidsmiddelen zijn te bestellen in de webwinkel.

*Required field
 lees_verder  lees_verder  

We willen met onze unieke benadering van ziek zijn (inter)nationaal de kwaliteit van leven vergroten. Met onze benadering, waarbij de oorzaak centraal staat, zijn wij met onze frequentietherapie voor velen een second-opinion.  

   

  

Copyright © 2017 DHN Research | Alle Rechten Voorbehouden
Privacy Algemene Voorwaarden