Veelgestelde vragen Heeft u een vraag? Bel ons direct op 030 677 56 52

Nieuws / agenda

DNH Researcher

Met deze DNH Researcher* is iedereen in staat zichzelf te meten!

Hoe vaak komt de vraag tijdens een consult om ook nog even een grote tas met allerlei supplementen uit te testen. Voorgeschreven door of zelf gekocht. Welke is nou goed voor mij?

Wat zal dat geweldig zijn: in de winkel geen twijfels meer over de juiste vitaminestof voedingsmiddelen. Eindelijk een echte zelftester! Het is een heel eenvoudige methode, voor iedereen hanteerbaar en te gebruiken.

De DNH Researcher wordt geleverd met een testdoosje. Het doosje bevat de Buriscore en de meest actuele ontwikkeling in de UMF serie de testampullen uit de vegatest methode: Ferrum met. en Manganum niet.

Hiermee test men de effectiviteit en de verdraagzaamheid voor een stof.

De buriscore is een schaalmeting. Met andere woorden, hoe erg is iets, of hoeveel is er nodig op een dag, past deze vitamine beter dan de andere?

De buriscore geeft dus een schaal weer van 1 t/m 10.

Wat meet je nog meer?

Met mee meting van Manganum D26 en Ferrum D26 kun je alles meten of het effectief is en verdraagbaar.

Bijvoorbeeld vitaminen, mineralen, supplementen, geneesmiddelen, homepathie en UMF. Maar ook voedingsmiddelen en dranken. Het is een zeer gevoelige, prachtige en unieke reflex die met goede apparatuur meetbaar is. Je kunt substanties een sterkere frequentie geven door concentratie vergroting maar ook door homeopatisch te verdunnen.

Bij DNH Research werken we met UMF. De substantie wordt steeds in kleinere deeltjes verdeeld die, let wel, niet geschud en niet verdund zijn zoals bij homeopathie. Met de UMF frequentie therapie zijn de reacties sterk in effectiviteit met het behandelen. aan van 1 halve dag, in de ochtend en in de middag, voor iedereen die ermee wil gaan testen.

*De kosten van de DNH Research bedragen 395,00.

Meebouwen aan het gezamenlijk dossier?   

DNH research bouwt haar onderzoek uit en vraag therapeuten die met onze middelen werken mee te werken aan ons research. Via online ervaringsonderzoeken kunnen wij de de effectiviteit van onze middelen veel breder in kaart brengen. Therapeuten vullen bij het eerste consult en vervolgconsulten de vragenlijsten in en zo verzamelen wij onze data. 

Nieuwsbrieven en up-dates

Wij streven ernaar tweemaandelijks een (digitale) nieuwsbrief uit te geven. Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan nu in op de homepage en ontvang onze nieuwsbrief in uw mailbox. Dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen in de praktijk, alsmede uitnodigingen voor onze cursus en nascholingsdagen.

 

 Volg ons op YouTube voor de meest actuele video's 

 

 Weblog van R. Broekhuyse